BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шофьор на Порше Кайен с „честитка” за 900 лв., профучал със 122 км/ час по шуменски булевард

Шофьор на варненско Порше Кайен е преминал по бул. “Симеон Велики“ със 122 км/ час при разрешени 50, съобщиха от пресцентъра на полицията. Нарушението било засечено в 22:56 часа на 20 април. В същото време на същото място шофьор на Ауди А5 със софийска регистрация е преминал със 114 км/ час.

Водачите на двата автомобила ще бъдат лишени от правото да управляват за срок от 3 месеца. Паричната глоба за шофьора на поршето ще бъда в размер на 900 лева, а на аудито 800 лева.

За седмица в Шуменско са установени 1157 нарушения на скоростните режими. Контролът по спазване на максимално разрешената  в населено и извън населено място беше в рамките на специализирана полицейска операция по линия на ROADPOL.

Най-високата скорост, засечена извън населено място, е 160 км/ час при разрешени 90. Нарушението е по пътя Шумен- Силистра, близо до разклона за село Хитрино/ участък с концентрация на птп/. На водача ще бъде наложена глоба в размер на 800 лева.

Най-много нарушения за превишения на скоростта в населено място са установени на територията на РУ- Нови пазар- 247.

227 са установените от сектор „Пътна полиция“ в Шумен,  42 са нарушителите на територията на РУ- Каолиново и трима на територията на РУ- Велики Преслав.

При контрол за спазване на скоростните режими извън населените места са констатирани 638 нарушения, като най-много- 516 са установени в Шуменско. 94 са на територията на РУ- Велики Преслав и по 14 са в Нови пазар и Каолиново. 

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!