BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Президентът връчва мандата за съставяне на кабинет на „Има такъв народ“

Румен Радев

Утре от 9.00 ч., на „Дондуков“ 2 президентът Румен Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на кандидата за министър-председател, посочен от втората по численост парламентарна група в 45-ото Народно събрание, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Вчера лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов обяви, че ще предложи за премиер шахматистката Антоанета Стефанова, ще върнат мандата за съставяне на правителство веднага, защото партията няма необходимия брой депутати или партньори за стабилно мнозинство.

Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост. Така че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор“, обяви на страницата си във Фейсбук вчера Слави Трифонов.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!