BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Премиерът Стефан Янев: Ще работим почтено

Ще работим почтено – това обеща новият премиер ген. Стефан Янев в първото си изявление след представянето на служежбния кабинет от президента Румен Радев.

„Аз съм човек, който не дава празни обещания. Залагам целия си авторитет, че ще работя почтено“, каза ген. Стефан Янев. той подчерта, че ще очаква това и от министрите – да работят в полза на гражданите и почтено.

„Не мога да се ангажирам, че в краткия живот на правителството ще решим проблемите, натрупани в годините, но ще дам всичко от себе си поне да започне този процес“, заяви премиерът и коментира, че с честно и отговорно управление може да възстанови голяма част от загубеното доверие в институциите.

Сред основните задачи на служебния кабинет, ген. Янев посочи борбата с пандемията и организирането на изборите. И обяви мото на правителството: Почтеност, прозрачност и професионализъм.

След изказването му, министрите от новото правителство положиха клетва.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!