BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Есененна фиеста организират в Търговище

Празнична фиеста с луна парк и вечерни концерти ще се състои от 9 до 15 септември на поляната в парка „Борово око“ в Търговище. Фиестата се организира от Фондация „Сити парк фест“ – Варна със съдействието на Община Търговище.

В посочения период на поляната срещу галерията ще бъдат разположени различни атракциони и люлки. Ще има и бирарии. На ул. „Мургаш“ към галерията ще се продават храна, напитки и лакомства за децата. Ще има и щандове за ръчно изработени изделия, сувенири и подаръци.

Вечерните концерти ще се провеждат на голямата сцена „Борово око“ във всеки от седемте дни на фиестата. Началото им е в 20.00 ч., а входът е свободен.

На 9 септември концертът е с участието на Денис Теофиков. На 10 септември ще се изявят „Виво Монтана“, на 11 септември – Нели Петкова, 12 септември – Славка Калчева, 13 септември – Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“, на 14 септември – Дивна, а на 15 септември – Тита. Ще участват и местни танцови и музикални състави.

Организаторите отправят покана към всички съграждани да посетят празничната фиеста и при спазване на всички мерки за безопасност заедно да изпратим последните летни дни.

Снимка: radiotangra.com

Източник: GoTargo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!