BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Социалистите във Варна се консолидират зад Корнелия Нинова

С препълнени зали в общините Бяла, Аврен и Варна беше посрещната Корнелия Нинова на предизборната си обиколка в област Варна, съобщиха от пресцентъра на БСП.  На срещата в град Варна присъстваха над петстотин члена на левицата, които залата не побра.  Срещата бе вълнуваща, с емоционално посрещане и откровен разговор за партията.

Нинова отговори на многото въпроси от залата за управлението на страната, като очерта проблеми и предложи решения в  икономиката, екологията и социалната политика.

Варненската партийна организация – една от най-големите в партията, застана консолидирана зад Корнелия Нинова. Членовете на БСП недвусмислено приветстваха своя лидер за въведената реформа за пряк избор на председател като най-демократичният начин за избор даващ нова енергия и легитимност на организацията.

Подкрепата, която кандидатът за втори мандат председател на БСП получи, е на базата на постигнатото за 4 години – удвоени депутати, увеличени евродепутати, кметове, общински съветници и победа на  президентските избори.  Социалистите заявиха категорично, че са решени да се включат активно в гласуването на 12 септември.

Днес Корнелия Нинова продължава с предизборни срещи в Суворово, Долни Чифлик и Провадия.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!