BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Специални залози в Winbet – какво представляват те?

Специалните залози са предпочитани много играчи, които искат да опитат късмета си по друг начин онлайн. Утвърденият букмейкър Winbet предлага голямо разнообразие от спортни събития с атрактивни коефициенти, което прави този тип залози предпочитани от потребителите на сайта.

Възможностите за печалби следват една след друга и предоставят голям избор на любителите на залози.

Ако влезете в winbet bg онлайн ще научите всичко за специалните залози и как може да залагате на тях.

Специалните залози намират все по-широко приложение в Winbet. Те бяха и сред малкото, на които можехте да залагате, когато спортният свят бе попаднал в клопката на коронавирусната пандемия. Очевидно е, че и след разхлабване на мерките и подновяването на спортните събития, интересът към специалните залози е налице и днес.

Къде се намират специалните залози на Winbet?

Желаещите да реализират печалба чрез специалните залози на Winbet, трябва да отидат в сайта на букмейкъра в секция „Спорт“, в който вляво на екрана в меню лентата.

След това остава само да натиснат бутона специални, който е най-долу и да изберат някое измежду множеството събития, разположени в различни графи на спортове и политика.

Но преди да се впуснете в начинанието, наречено специални залози, нека внесем яснота относно тяхната същност – какво представляват и как изобщо работят.

Какво представляват специалните залози на Winbet?

Специалното в специалните залози е събитието, на което залагате. В спортните събития вие давате прогноза за определени елементи или за крайния резултат от дадено спортно събитие.

При специалните залози събитията не са спортни, те са специални. Става въпрос за широк кръг от обществено значими, социални, културни и дори политически събития.

Winbet предлага редовно залози за политиката, например кой ще е следващият президент на САЩ или друга държава, но и какви ще са последиците от определено международно събития и така нататък.

В момента Winbet приема залози за президента на САЩ, който ще бъде избран през 2024 година. Фаворит към днешна дата е Доналд Тръмп, следван от настоящият държавен глава Джо Байдън и Камала Харис.

Кои са популярните специални залози в Winbet?

Специалните залози могат да отразяват и живота в сферата на шоу бизнеса и на културата – наградите „Оскар“ и на МТВ, Нобеловите награди, победители в популярни риалити формати, личности на годината и събития в музикалния бранш.

Специалните залози имат и специални пазари. Ето пример за много популярни такива: какъв ще е полът на следващото дете на принц Хари и Мегън, кой ще бъде избран за най-добър спортист в дадена държава и други.

В графата политика на Winbet ще намерите цял сектор със специални залози за политика, върху който ако кликнете, ще можете да изберете събития от отделни държави.

Как да направите специален залог?

Ако следите обществения живот на дадена държава, заложете на политическо събитие. Ако сте музикални фенове, подберете специален залог за музикални награди.

След като изберете конкретната област и даденото събитие, на което искате да заложите, просто въведете сума за вашата ставка. Потвърдете своя залог и ще го видите като активен във вашия фиш.

Както е при спортните залози, някои от специалните залози се уреждат напред във времето, тоест за резултата им ще трябва да почакате. Ако трябва да сме по-точни, повечето специални залози са именно такива.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!