BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общинският съвет не избра обществен посредник

адв. Стоян Стоянов

Общинският съвет в Шумен не избра обществен посредник, въпреки че за поста беше номиниран адвокат Стоян Стоянов, който беше класиран на първо място на проведения за целта конкурс.

За кандидатурата на Стоянов гласуваха 21 общински съветници, но за избора са необходими две трети от състава на местния парламент, т.е. 28 гласа.

След неуспешния избор, общинският съвет трябва да прекрати досегашната процедура и да открие нова процедура за избор на обществен посредник.

Адв. Стоян Стоянов се занимава с граждански, трудови и административни дела. Адвокат е в Шуменската колегия от 1994 г. Председател е на ловно-рибарското дружество в Шумен.

Общинският съвет отложи за следваща сесия предложението на Добромир Драев за промени в ръководствата на общинските комисии. Съветниците решиха да проведат консултации между политическите сили, преди да разгледат предложенията

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!