BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Исперих обяви онлайн конкурс, посветен на 24 май

Снимка Община Исперих

По случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост Община Исперих организира онлайн конкурс за рецитация на стихотворение и авторски поздрав/авторско послание, посветени на празника, съобщиха от кметската администрация.

„С оглед на създалото се извънредно положение в страната, причинено от пандемията на корона вируса, и забраната за организиране на масови мероприятия, тази година няма да можем да отбележим светлия празник на буквите и културата по традиционния начин – с празнично шествие и емоционална програма. Но съвременните технологии и нашите талантливи деца ще ни помогнат да усетим духа на този специален ден”, коментират от Общината.

В конкурса право на участие имат всички деца от подготвителните групи на общинските детски градини и учениците от I до XII клас, записани в общинските училища. Всеки участник ще получи грамота, а отличените трима във всяка категория ще получат и предметна награда.

Всички, желаещи да участват в конкурса, следва да заснемат своите изпълнения на видеозапис и да ги изпратят до 17 май /включително/ на следния имейл адрес: konkurs_24@mail.bg. Най-добрите от тях ще бъдат споделени на 24 май на официалната фейсбук страница на Общината.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!