BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Майката, задържана за убийството на собственото си бебе, отново е бременна

Майката, която бе задържана за убийството на собственото си бебе, е отново бременна, научи trg.

Това твърдят нейни колежки, които работят с 28-годишната Д.Х.

Жената от около месец мете улици в Кърджали, като служителка на една от фирмите за чистота. Тя е видимо наедряла, особено коремът й. Младата кърджалийка пък от доста време имала нов приятел, твърдят познати на жената от квартал „Боровец“, където живее. В същото време Д. казвала, че рязко е качила килограми, но това не се дължало на бременност.

Припомняме, че зверското престъпление разтърси областния родопски град през декември м.г. Д. Х. бе задържана след като в коритото на Водното огледало бе открит трупа на новороденото й дете. Раждането било извършено на 18 декември, буквално на броени метри от реката.

Според разследващите, жената е изхвърлила веднага след това бебето във водите на реката, в района на пасарелката. Тялото било поставено в найлонова торба. Преди това жената закупила ръкавици и сама родила в района. На следващия ден пък потърсила медицинска помощ след като състоянието й се усложнило.

Именно тогава медиците сигнализирали органите на реда. Водното огледало бе източено, а след часове наред издирване тялото на новороденото бе открито близо километър по-надолу по течението.

За да бъде разследването доведено докрай и изготвен обвинителният акт срещу извършителя обаче, ДНК експертизите трябва да посочат със сигурност, че майката е 28-годишната жена, която бе задържана. Експертизите все още не са готови.

Припомняме, че на две инстанции съдът постанови сочената за убийца на собствената й рожба жена да чака делото срещу себе си у дома. На жената бе наложена мярка за неотклонение „подписка”.

Както вече писахме, това е било седмо раждане за 28-годишната. До последно тя криела бременността си, поради факта, че мъжът й бил в затвора и това ще породи съмнение относно бащинството. Според запознати пък, жената била бременна от друг, близък на семейството мъж. Тя казвала на роднините си, че имала тумор в стомаха.

Две от оцелелите деца на 28-годишната са дадени за отглеждане в приемно семейство, за другите три пък грижи полагала свекърва й. Д. пък живеела сама с майка си.

dunavmost

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!