BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът и новоизбраните общински съветници в Нови пазар положиха клетва

На тържествена церемония днес, водена от областния управител проф. Добромир Добрев, новоизбраните общински съветници в община Нови пазар, кметът на общината Георги Георгиев и кметовете на кметства положиха клетва да защитават интересите и да работят за благоденствието на жителите на общината.

Областният управител проф. Добромир Добрев поздрави избраните кметове и съветници и им пожела успешен мандат за просперитета на община Нови пазар.

Кметът на общината Георги Георгиев благодари на жителите на общината за подкрепата. „От решенията, които ще вземем през следващите четири години, зависи с каква скорост ще се развива Нови пазар, за да направим града ни едно по-добро място за живеене“, заяви Георги Георгиев. Той постави важни за града и общината приоритети-използване на различни финансови инструменти за решаване на проблемите, увеличаване на собствените приходи, привличане на средства от Европейския съюз през новия програмен период, открито управление в постоянен диалог с гражданите при решаване на важни въпроси. Кметът на общината отправи призив към всички избрани общински съветници да работят заедно и обединени за бъдещето на Нови пазар. Областният управител проф. Добромир Добрев връчи на новоизбрания кмет на общината символа на властта- кметската огърлица.

Председателят на общинската избирателна комисия Десислава Маринова връчи удостоверенията за избор на общинските съветници и кметовете. След подписването на клетвените листи, новоизбраните общински съветници проведоха първото си заседание за избор на председател на Общинския съвет в Нови пазар.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!