BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какво издават дамските чанти за своите притежателки?

Едва ли сте виждали жена, която да излиза от вкъщи без своята дамска чанта. Този аксесоар се превърна в неизменна част от визията на нежния пол и в наши дни той всъщност говори много повече за личността, отколкото някои хора могат да предположат.

Жените обичат да са внимателни към чантите, които прибавят към своята колекция. И в това няма нищо странно. Те са тяхната визитна картичка.

Моята чанта – моята тайна

● Когато видите жена, която носи малка дамска чанта с дълга дръжка, то трябва да знаете, че тя няма нужда от много неща, за да се чувства добре. Определено обича да се отличава от околните, свикнала е да е обект на мъжко внимание и не се притеснява от това;

Кожените дамски раници станаха супер популярни през последните няколко години и спечелиха десетки хиляди почитателки по целия свят. Но какъв всъщност идват да ни кажат те? Жените, които носят дамски раници, определено искат да заявят пред света, че те познават модните тенденции и не се притесняват да пробват нещо ново;

● Големите дамски чанти с по-строг вид са израз на забързано ежедневие, множество задачи, с които обаче дамата се справя отлично. Без да привличат излишно внимание върху себе си, тези жени са достатъчно амбициозни и уверени в своите възможности и знания.

Черно или зелено предпочитате?

● Дамите, които залагат на класическите цветове при избора си на дамска чанта, са най-често жени, които обичат да се придържат към установените тенденции, а както знаем – това е винаги печеливша стратегия;

● За разлика от тях, ярките цветове и смелите шарки говорят за дамите, които ги носят, че са дръзки и обичат да са обект на внимание и комплименти. Те не се притесняват да експериментират с визията си и знаят, че каквото и да сложат, винаги ще изглеждат добре.

Освен самата чанта, подредбата в нея също може да издаде много за вашия характер. Ако видите дама, в чиято чанта цари пълен хаос, то най-вероятно срещу вас стои силно емоционална личност, която има афинитет към изкуството и най-силното ѝ оръжие е нейната креативност. Ако пък познавате жена, която подхожда внимателно към подредбата на вещите в чантата си, то тя определено е рационална, практична и винаги обича да планира всичко, независимо дали е нужен план, или не.

Дрехите и чантите заемат огромно място в образа, който искаме да представим пред обществото. Затова, ако искате вашата визия да работи във ваша полза, то е важно да бъдете внимателни към всяка покупка, която предприемате.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!