BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Депутатът Стефан Бурджев и проф. Радослав Гайдарски с категорична подкрепа за Корнелия Нинова

Снимка пресцентър БСП

„Подкрепям и ще гласувам за Корнелия Нинова на предстоящия пряк вот на 12 септември за председател на БСП“. Това написа днес депутатът Стефан Бурджев в профила си във Фейсбук като посочи три основни аргумента за своето решение: 

„Корнелия Нинова за изминалите 4 години доказа, че има силата и характера да взема тежки решения, чиито ефект дадоха резултат.

Под нейното лидерство БСП се очерта като единствената последователна и постоянна опозиция на статуквото, доминирано през последните 11 години от ГЕРБ и техните патерици. Даде шанс на нови активни, независими и можещи хора.

Последен, но не по значение е фактът, че през изминалата отчетно-изборна кампания тя беше номинирана от почти 100% от основните партийни организации в област Плевен за лидер на БСП.

За мен като народен представител от този регион е изключително важно мнението на партийните организации и членовете на партията и няма как да не се съобразя и чуя тяхното послание. Успех!“

Преди това и бившият здравен министър проф. Радослав Гайдарски изрази категорична подкрепа за Нинова. “Корнелия Нинова съживи партията. С нея начело спечелихме президентските избори, удвоихме депутатите, увеличихме евродепутатите и кметовете. Тя промени устава на партията и въведе първия пряк избор на председател на БСП“ – така проф. Гайдарски коментира приноса на Корнелия Нинова за БСП през четирите й години като председател на партията.

Проф. Гайдарски е начело на инициативния комитет в област Видин, подкрепящ кандидатурата на Нинова за председател на партията втори мандат. В състава на комитета са председателите на БСП от Брегово, Белоградчик, Ново Село, Кула, Ружинци, Чупрене, членове на областния съвет на партията във Видин. Сред учредителите са още над 50 членове на партията, народният представител Филип Попов, кметът на Белоградчик и бившият кмет на Брегово.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!