BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Даниел Малев е новият директор на Телевизия Шумен

Даниел Малев е избран за директор на Телевизия Шумен след конкурс за длъжността. Той е получил най-висока оценка при представянето на програмата за развитие на общинското предприятие през следващите три години, както и при събеседването във втората част на конкурса, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Предложението на комисията с председател проф. Евдокия Борисова, ръководител на катедрата по „Журналистика и масови комуникации” в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“, е утвърдено от кмета Любомир Христов.

Инж. Даниел Малев има дългогодишен опит в областта на електронните медии. Той е един от основателите на Телевизия Шумен. Преминал е през всички нива на работа в телевизионното производство. Регистриран е като продуцент към Министерството на културата. Кореспондент е на различни национални телевизии, негови публикации и репортажи са предоставени за излъчване на Агенция Ройтерс.

Припомняме, че бившият тв-шеф Георги Софронов подаде оставка след скандал с изплатени комисионни за реклама на близък родственик – неговата сестра.

Случаят беше огласен от общинския съветник Даниела Русева. Става въпрос за рекламен договор с Шуменския университет на стойност над 5000 лв., за който сестрата на тв-шефа е получила комисионна от 1600 лв.

Освен това електронната медия предизвика недоволство сред общинските съветници, които гласуват бюджета на телевизията. Те открито критикуваха директора на ТВ Шумен Георги Софронов, че е обезличил медията.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!