BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Въпрос на деня: Защо ваксинираните продължават да се ваксинират???

Още от март миналата година забелязах едно интересно нещо. Променливото влияние на двата вида сили, които в момента владеят човечеството – за и против медицинските програми, политики и решения.

Ден два едните сили имат превес, след това бързо се сменят и ден два другите имат превес. И така до ден днешен. Много ясно различавам кога коя сила доминира. Има дни, в които са уравновесени.

Към момента все още няма превес и решение в едната или другата посока. Борбата продължава с пълна сила. Ако дойде ден, в който усетя че решението идва, ще кажа. Засега оставаме в плен на октопода на БигФарма и всичките му световни институции и националните институции, които БигФарма без никакъв проблем си купува всеки ден.

И все пак е цяло чудо, че при този тоталитарен фрапиращо тотален превес на глобалните либерални тъмни сили върху медиите и чрез медиите върху съзнанията на човеците, изобщо говорим за присъствие на другата сила и то равнопоставено. Честно казано, нямам друга дума за случая освен чудо.

Другата сила присъства благодарение на самоотвежения труд на десетки хиляди хора от всякакви професии и възрасти, които работят да оказват противодействие на това чудовище. Не вирусът е чудовището, противно на общоприетото мнение, а програмата за живота чрез и заради вируса, която идва от шепа хора и се налага на цялото човечество по начин, който е безпрецедентен!

Съпротивата е силна и всъщност много мощна и дори със сигурност е по-голямата сила, тъй като стъпва на истината по много въпроси, но засега тази сила е неорганизирана и според мен е време вече да се яви консолидация и оформяне във физически форми.

Чувам тук там, че лекари от цял свят вече са готови с Алианс за истина по въпроса с вируса и лечението. Чувам, че и у нас има такава организация, но все още много бледо. Има хора от тази съпротива, които загубиха живота си! И това ще се припомни някой ден.

Днес нямаме изненади.

СЗО пуска поредните порции димки, преболедувалите вече щели непременно да се заразят отново, което е лъжа. Изобщо продължава основната лъжа – Че естественият имунитет не пази от нищо, за разлика от ВАКСИНАЦИОННИЯТ имунитет, който пази от всички щамове дори когато СЕ ОКАЗВА, че не пази от нищо!!!

По силата на тази лъжа, толкова опашата, че вече е дрипел, Урсула с поредни призиви за всеобща ваксинация е ЕС.

Испания, която е 90% ваксинирана на възраст над 12 години, била качила нивото на ваксинация, защото хората щели да пътуват за Коледа и защото ги било страх от новия щам. Добре бе, нали ваксиниран означава според сегашната политкоректна медицина СПАСЕН, ЗАЩИТЕН, ОТГОВОРНО СВОБОДЕН? Тогава защо ваксинираните продължават да се ваксинират???

Защото замисълът е такъв, че никога не си напълно спасен и ваксиниран. Определението за ваксиниран и за сертификат е отворено! И политически формулирано, но не и НАИСТИНА НАУЧНО. Докато естественият имунитет те ваксинира за цял живот.
Та и днес глобалистките институции на човечеството нямат изненади. Ваксинирайте се още и още, и още, и още…..

Но има нещо, което трябва да спомена. Нафталин пуска МОСАД срещу заразените с новия щам! Това дори няма да си правя труда са го коментирам. Безнадеждно е.

Анастасия Гешева

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!