BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Борисов: Мафията иска да свали правителството, затова няма да дам оставка

Борисов на поредните инспекции.

Час и половина след като написа във фейсбук профила си, че е „време за промяна“, премиерът Бойко Борисов заяви, че няма да подава оставка.  Като основание посочи, че „мафията в момента иска да свали правителството“.

„Така или иначе действаме здраво и не им обръщайте внимание. Мафията в момента иска да свали правителството. Контрабанда, хазарт, всичко е на улицата срещу нас. Това ми дава основание да считам, че не трябва да се даде оставка“, заяви Борисов по време на инспекция на новооткрит център за деца с онкохематологични заболявания в с. Опицвет. Заедно с него беше и вицепремиерът Томислав Дончев.

Сутринта Борисов написа в профила си „Време за промяна“

Борисов подчерта, че планира през ноември да открие първия участък от изграждащата се магистрала „Европа“, т.е. даде да се разбере, че оставката му не стои на дневен ред. Премиерът отново повтори тезата си, че протестиращите не предлагат алтернативи и нямало достатъчно подготвени хора, на които да остави управлението на държавата. „Искат оставка, ама не знаят какво да се направи. И ако имаше подготвени хора, с удоволствие бих оставил да управляват. Още повече тази криза, която върви по света, ще видите какво ще се развие през следващите месеци“, заяви Борисов, според когото няма кой друг, освен него, да се справи с кризата.

„При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще“, изтъкна още Борисов. След посещението в центъра за деца премиерът се отправи на инспекция на строящата се автомагистрала „Европа“.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!