BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ясновидката Николета: До две години България става президентска държава начело с Радев!

Ясновидката Николета Йорданова вещае огромни промени за България, видя TRG!

Огромни промени за България вещае топ ясновидката Николета Йорданова, която е категорична, че адът за родината ни отминава. Оттук насетне ни очаква така мечтаното изкачване нагоре. И просперитет за нацията.

Това обаче няма да се случи лесно, уточнява Николета. Тя казва, че България ще се промени из корен, системата на управление ще бъде тотално променена. Ще преминем към президентска държава като не е изключено това да стане още до две години.

Румен Радев ще бъде президентът, който ще управлява цялата държава и подобно на руския държавен глава Владимир Путин, ще се радва на огромни успехи и подкрепа от целия народ. Това обаче ще изисква и много жертви, припомня skandalno.net.

„Злото ще се махне от България, но ще има още един или два периода на сериозни катаклизми. Виждам дори началото на гражданска война, дават ми се есенните месеци, може би октомври. Тези безредици обаче няма да продължат дълго и да бъдат фатални.

Важното е, че Бойко Борисов е свършен, той е бита карта. Заедно с хората си ще изчезне от политическия свят и никой няма да си спомня за него. Както вече бях казала, Борисов ще трябва да избира между затвора и гибелта. Много грехове има този човек на гърба си, много трудно ще ги изкупи“, обяснява ясновидката Николета Йорданова.

Заедно с Борисов ще бъдат съдени и осъдени много министри от бившия вече кабинет на ГЕРБ, убедена е тя.

Настоящият служебен кабинет на Румен Радев пипа здраво и не подлежи на подкупи и рушвети, което е прекрасно за България.

Николета смята, че Слави Трифонов няма да остане в политиката, а ще направи всичко по силите си, за да работи за превръщането на България в президентска държава.

Всъщност от доста време насам проучвания доказват, че българският народ иска точно това – президентска република, начело с Румен Радев. И пълното отстраняване на онези 240 хрантутници в парламента, които за малка държава като нашата, са си чисто разточителство на хазната.

Дано, дай Боже, Николета да се окаже права, както много пъти досега!

Източник: Портал 21

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!