BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Цв. Цв: Всички изборни победи на ГЕРБ бяха купени! Ето как става схемата:

Лидерът на новата партия Републиканци България, който ЛИЧНО осигури три мандата на довчерашния си ортак Бойко Борисов, очевидно знае какво и защо говори.

При срещата си с държавния глава Румен Радев в рамките на консултациите за предстоящите парламентарни избори, лидерът на новата партия Републиканци за България представи идеите си на президента.

Изненадващо Цветанов предложи месец преди изборите да се разместят поголовно полицейските шефове из страната. Така видинският началник примерно отива в Стара Загора, старозагорският в Благоевград и т.н. И обърнете внимание – това той аргументира като мярка срещу подмяната – разбирайте фалшифицирането, на изборните резултати.

Кой го казва?

Бивш министър на вътрешните работи. Цяла България беше наясно, че без Цветан Цветанов Бойко Борисов и ГЕРБ никога нямаше да имат известните ни изборни резултати, с изключение може би на първия му мандат. Цветанов очевидно не само че знае защо, но знае как се случват извращенията и какви ще са последиците без подобна ротация.

Правил ги е, организирал ги е. Сега е на път да бъде прецакан с неговите камъни по неговата глава. Само че към настоящия момент това е мисия невъзможна. МВР не само по закон, но и чисто по мафиотски, от десетилетия е на къса каишка за ръката на Бойко.

Дългогодишната криминална репортерка Ана Заркова коментира:

„Цветанов знае „Защо“. Поля Паунова от „Свободна Европа“ призовава: Цветанов казва нещо много важно. Цветанов трябва да бъде чут.

Другото предложение на Цветанов е за гласуване по пощата. Най-вече заради пандемията и ограничителните мерки в повечето европейски държави, желаещите да гласуват българи в чужбина няма да могат да го направят, ако не се вземе решение за гласуване по пощата..

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!