BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Това са зодиите, на които пълнолунието влияе най-много

Вибрациите, излъчвани от Луната, ще променят мислите на хората и им дават шанс да сбъднат най-съкровените си желания – чудесен момент за прекъсване на вредни навици или прекратяване на отношенията с токсични приятели, научи ТРГ.

Ето на кои четири зодии пълнолунието влияе най-силно:

Телец (20 април – 20 май)

Разбира се, пълнолунието се случва в сезона на Телците и те ще усетят най-силно неговото влияние. Според астролога Лиса Стардъст, родените под този знак ще почувстват прилив на емоции, които трябва да споделят с любимите си хора. Те ще погледнат динамиката на техните отношения отстрани, което ще им помогне да вземат важни решения. Едни ще станат по-отдадени, а други обратното – ще спрат да се раздават за хора, които не заслужават вниманието им.

Лъв (23 юли – 22 август)

За съжаление, пълнолунието изкарва на преден план тъжни мисли за Лъвовете. Те ще се върнат към минали драми и ще се почувстват объркани. Това ще ги накара да се усамотят и затворят. Според Стардъст, именно когато вече не са център на внимание и се уединят, ще се почувстват по-спокойни и уверени в себе си. По думите ѝ, следващите няколко дни са подходящи за релакс.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Представителите на тази зодия ще се възползват от силата на Суперлуната, за да изяснят целите си и да започнат да действат. Чака ги едно своеобразно пробуждане, от което имат нужда. Скорпионите трябва да се фокусират върху своите нужди и проекти, които са започнали. Те ще имат успех, ако се опитат да се усъвършенстват.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Пълнолунието в Скорпион ще донесе на Водолеите признанието за усилията им, което отдавна очакват. Това ще е и тласък в кариерното им развитие, пише tialoto.bg. По думите на Стардъст, пред родените под тази зодия ще се открият нови възможности в професионален план. Все пак, въпреки еуфорията, не взимайте прибързани решения за действие, съветва астрологът.

марица

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!