BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Първи СНИМКИ на Димитър и Даниела след фаталната драма в Лясковец, били много влюбени, но…

Както бе съобщено по-рано, вчера 51-годишната Даниела Райкова бе простреляна от бившия си приятел в Лясковец. Екшънът се разиграл около 20:00 часа, когато тя отишла да му върне кучето, което останало при нея след раздялата им.

По време на срещата им той обаче се разгневил и грабнал ловна пушка. Под влиянието на емоциите не се поколебал да натисне спусъка и я гръмнал в областта на корема. След като осъзнал деянието си извършителят се самоубил.

Според наши източници, двойката доскоро е живяла на семейни начала, като и двамата имат предишни бракове. Запознали са покрай общото им хоби, а именно – любовта към театъра.

От профила на жертвата в социалната мрежа „Фейсбук“, става ясно, че от 1996-та г. – досега,  тя е учител  в СОУ „Максим Райкович“, в град Лясковец. Завършила е ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Велико Търново, като аспирант по Информатика.

Димитър ГрамудовЛюбителят на театъра и на огнестрелните оръжия Димитър Грамудов не бил особено активен в социалните мрежи, но не е пропускал да демонстрира обичта си към любимата, чрез коментари под нейните снимки.

Състоянието на простреляната остава критично. Медиците установили, че изстрелът е нанесъл поражения на далака, панкреаса и единия бъбрек, загубила е много кръв и има изходна рана на гърба. Хората в малкото градче са разтърсени от трагедията и все още не могат да осъзнаят какво се е случило.

Първи СНИМКИ на Димитър и Даниела

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!