BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отлага се провеждането на 243 Традиционен пролетен панаир Търговище

Отлага се провеждането на 243 Традиционен пролетен панаир Търговище. Това съобщи кметът д-р Дарин Димитров във видео на фейсбук страницата си.

Д-р Димитров обясни, че местната администрация не може да се ангажира с конкретна дата за провеждането на следващото издание поради динамичната епидемиологична обстановка. „Панаирът би могъл да се проведе и през септември или октомври“, заяви кметът, като допълни, че окончателното решение ще бъде взето по-късно през годината.

Той разясни, че такси от заявилите участие не са събирани предварително. Не са превеждани средства и към изпълнителите, ангажирани да участват в културната програма.

За Деня на Търговище, 14 май, пък, се подготвят онлайн празнични инициативи. Гражданите могат да се запознаят с тях на специално създадената за целта фейсбук страница „Виртуално празнично кафене“.

Източник: GoTargo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!