BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Най-силната молитва към Бог, която може да сбъдне желанията ви!

Днес от ТРГ ви представяме една „Молитва за всяка потреба“. Тя е изключително силен призив към Бог да бъде милостив към нашите прегрешения и да ни дари с благодат.

Помага при всяка нужда и потребност.

Неведнъж сме говорили за силата на молитвите и тяхното благотворно въздействие върху емоционалното и дори физическото ни състояние.  Много често подценяваме четенето на тези мощни текстове, а именно това е изключителен инструмент за успокоение и справяне с трудностите. Склонни сме да слушаме различни лекции, мантри и музики, за да открием покой и да отпуснем психиката си. Ако обаче, опитате да четете молитви или да слушате църковна музика, ще забележите, че само след минути ще откриете решенията на проблемите си и ще видите, че всъщност сте щастливи.

Безпокойството е съмнение в Бог и  Неговата сила. То разяжда и проваля ежедневието. Ако не губим вяра и се опитаме да преоткрием божественото, то неизменно ще бъдем щастливи и удовлетворени от живота!

А ето и самата молитва за всяка потреба:

„Чуй гласа на нашата молитва, човеколюбиви Владико Господи Иисусе Христе, и милостиво погледни на нас, Твоите раби, които пристъпваме към Тебе с вяра, като се уповаваме на Твоето неизменно обещание. Понеже Ти рече: „Всичко, каквото бихте поискали в молитва, вярвайте, че ще получите, и ще ви бъде дадено“, и още: „Искайте и ще ви се даде“.

Затова и ние, недостойните, Те молим – не си спомняй нашите беззакония и не ни въздавай според многото ни прегрешения, с които често гневим Твоята благост, но помилвай ни по Твоята безкрайна милост, и удостой ни с щедростите на Твоята неизказана любов.

Избави ни от невидимия враг и от неговите примки, който той е разпрострял по всички пътища на живота, за да ни улови и ни направи свои служители и нещастни жертви. Пази ни от видимите наши врагове; лукавите им кроежи изобличи и осуети. Изпълни всичките ни добри желания и не допускай лишения и бедствия да ни доближат.

Закриляй ни от зли обстоятелства, от нещастие, скръб и болест. Благоприятни да Ти бъдат, всещедри Господи, молбите ни и приеми пред престола на Твоето величество делата, които в Твое име вършим. Защото Ти си Бог на милостта и на любовта и на Тебе отдаваме слава, чест и поклонение с безначалния Твой Отец и с пресветия, благия и животворящ Твой Дух, сега и всякога, и во веки-веков! Амин!“

Източник: Вести 365

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!