BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Листите на „Има такъв народ“ ще се редят наново, Слави Трифонов може да не е в тях

Листите за предстоящите предсрочни парламентарни избори на „Има такъв народ“ ще се редят наново, не се знае дали Станислав Трифонов ще е в тях. Това каза пред журналисти в парламента зам.-председателят на ПГ „Има такъв народ“ Ивайло Вълчев, ситиран от Нова телевизия.

„Ние не сме партия със 100-годишен живот, в която да има наследствени места в парламентарните листи. Всеки от нас може да не е в следващите листи“, коментира Вълчев. „Ще обсъдим кой с какво се е почувствал полезен, какво е свършил в този твърде кратък живот на НС. С малкото комисии нямаше много поле за изява на различните специалисти“, допълни той.

Личната му оценка за коефициента на полезно действие на този парламент, така както работи, е „малко над нулата“.

„За щастие, някои задачи, които си бяхме поставили /промени в Изборния кодекс/, се надяваме да сложат добра основа за предстоящите избори“, допълни Вълчев.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!