BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Йордан Маринов оглави отдел „Опазване на обществения ред” в Община Разград

Йордан Маринов. Снимка Община Разград

Йордан Маринов спечели конкурса за държавен служител за длъжността „Началник на отдел „Опазване на обществения ред” в Община Разград и от днес е на новия си пост.

Йордан Маринов е на 50 години, завършил е полувисше образование „Електронна техника и микроелектроника” в ПИМЕ-Силистра; магистър е със специалност „Електроника” от РУ”Ангел Кънчев”-Русе и бакалавър „Стопанско управление”(Управление на фирмената сигурност) от ВСУ”Черноризец Храбър”-Варна.

Работил е като техник КИП и А в „Диамант”АД; старши оперативен дежурен в „Балканфарма секюрити”ЕООД; инженер КИП и А в „Каолин”АД Сеново; началник охранителна група в „Балканфарма секюрити”ЕООД; специалист енергиен контрол в „Е-он България”; специалист измерване и специалист АЕДБИ в „Енерго-про Мрежи” и инспектор в отдел „Опазване на обществения ред” в Община Разград.

Конкурсът за държавен служител за длъжността „Началник на отдел „Опазване на обществения ред” в Община Разград бе обявен на основание чл. 44, ал.4 от Наредбата за провеждане на конкурсите и подбора при мобилност на държавни служители.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!