BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Издирват рецидивист за тежко престъпление в Цар Калоян

Окръжна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство за изнасилване на непълнолетно момиче от неин родственик, който й причинил също множество тежки телесни повреди и опитал да я запали, съобщиха от варненската Апелативна прокуратура.

Предполагаемият извършител е на 25 години, добре известен на органите на реда и на прокуратурата, и осъждан два пъти, като в единия от случаите също изнасилил жена. Мъжът се укрил веднага след извършването на деянието.

Досъдебното производство по случая е образувано на 16 ноември 2021 г. Момичето е намерено в тежко състояние в дома си в град Цар Калоян. Незабавно е отведена и настанена в болнично заведение със сериозни травми и изгаряния.

Работата по изясняване на детайлите около случилото се продължава и към момента под надзора и ръководството на Окръжна прокуратура – Разград. Извършителят на тежкото престъпление се издирва.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!