BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За каква фигура са подходящи дамските туники?

Днес удобството при облеклото е на пиедестал. Блузи, рокли, панталони и връхни дрехи – колкото са те по-функционални и комфортни, с толкова по-голяма неохота ще ги обличаме и носим в рамките на деня и през уикенда.

Всеки от нас заслужава да изглежда неотразимо, а в същото време да се чувства и “на място” в собствената си кожа. Прекалено стегнатите дънки и ризи често пъти ни причиняват ненужен дискомфорт, от който лесно можем да се “имунизираме”, ако изберем туниката и я добавим в гардероба си. Тя ще ни даде онова, от което се нуждаем.

За каква фигура са подходящи дамските туники

Повечето модели дамски туники са подходящи за всякакви фигури и вкусови предпочитания, като ако искате високо качество и сносна цена, добавете към “to-do” списъка и посещението на онлайн магазин Pause Jeans, в който ще откриете впечатляваща компилация от дамски туники, които се отличават с креативния си и нестандартен дизайн, какъвто не се среща всеки ден.

Без значение дали сте слаби, или имате пищни форми, нежната Ви страна ще бъде умело подчертана, а Вие ще започнете да крачите в живота по-уверени и от всякога. Дамската туника е подходяща както за млади момичета в крехка възраст, така и за зрели и улегнали жени, за които дискретността и стилното излъчване са най-важни.

С какви дрехи се съчетават

Преди да инвестираме в ново дамско облекло, трябва да се уверим, че ще имаме с какво да го носим в последствие. В противен случай, вложението ни ще е напразно, а ние ще съжаляваме за похарчените на вятъра пари. Дамските туники имат потенциала да разкрият пред нас нови хоризонти, защото се предлагат в различни разновидности, които правят съчетаването им с други видове облекла по-възможно от всякога. Ще ги откриете в следните модели:

С дълъг и къс ръкав;
Летни и зимни;
От шифон и трико;
Официални/елегантни и спортни;
Тип ризи и др.

Вариантите при този вид блузи са доста. Осмелете се да експериментирате и бъдете най-доброто, на което сте способни. Сравнявайте се само и единствено със самите себе си в миналото, за да направите настоящето по-красиво и стилно.

Какви материи има

Естествените материи са винаги за предпочитане, защото те не запарват и не причиняват кожни раздразнения. В магазин Pause Jeans повечето предложения са памучни, но има такива от шифон и еластан, които носят след себе си изтънченост и намек за специален повод. Изберете онова, с което ще се чувствате най-добре, за да носите дамската си туника с лекота и финес.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!