BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Защо е по-добре да поръчате пътна помощ при проблеми на пътя?

Повредата на автомобила винаги е неприятно. И е двойно неприятно, ако колата се е повредила по средата на пътя. Тази ситуация винаги смущава водача. И често човек се изгубва разум, какво да правим по-нататък: да се обади на теглич или техническа пътна помощ услуга?

Не е възможно да изтеглите автомобила сами. Например имате спукана гума и нямате резервна за да я подмените. Или колата ви има автоматична скоростна кутия и в момента не може да запали. Батерията ви се е изтощила, забравили сте да изключите светлините. В такива ситуации изборът възниква между теглещ камион и пътна помощ! Обаждайки се на пътна помощ, зареждайки акумулатора, нашият специалист ще ви помогне да стартирате дори дизелов двигател с голям работен обем на двигателя.

Когато използвате правилните услуги вие:

Спестявате време

В условията на задръствания по пътищата маневреният лек автомобил ще стигне до вас много по-бързо. Ако имате възможност и желание да отложите пътуването (например колата не е запалила сутринта и е останала до къщата), нашият специалист по ремонт и диагностика ще стигне до определеното място в удобно за вас време.

Спестявате пари

Техническата помощ на пътя включва диагностика на неизправността и, ако е възможно, нейното отстраняване. И в 95% от случаите повредата всъщност се отстранява на място. В такава ситуация плащате само за смяна на мястото на ремонт.

Идването на точният специалист гарантира поне точна и професионална автодиагностика. Ако автомобилът не може да бъде ремонтиран на място, тогава се извозва  до сервиз. Знаейки причината за повредата, можете просто да се обадите, за да намерите най-близкия автомобилен сервиз, който не само се занимава с подобен ремонт, но и го прави на минимална цена.

Квалифицирана техническа помощ по пътя за София от фирма Найденови Ауто ЕООД – лицензирана с млад и коректен екип.

Коректната пътна помощ се извършва от специалисти по диагностика и ремонт на автомобил, които са висококвалифицирани и имат богат опит. Всичко това ви позволява бързо да откриете и отстраните неизправността.

Ако колата ви се повреди на пътя и искате да се свържете с точни и  компетентни специалисти за пътна помощ и репатрак услуги, се уверете първо, че имат нужните разрешителни за извършване на такива дейности.

Нашите диагностици работят с почти всички немски, японски, корейски, френски, шведски, американски, китайски и руски автомобили.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!