BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Жената на Сашо Кадиев проговори: Бяхме пред раздяла, върнах се вкъщи заради детето

Александър Кадиев е твърдо против брака. Водещият на сутрешното предване „Преди обед“ от години живее на семейни начала с половинката си Таня, но не ще и да чуе за сватба, научи trg.

Той е убеден, че подписът в гражданското само разваля хубавите отношения между партньорите.

Сашо и жена му – танцьорката по салса Таня, са заедно от 9 години и има дъщеря на 5. Малката Катерина се появи на бял свят през 2015 г. за радост на цялото семейство и най-вече на баба си Катето Евро. Водещият е разказвал, че се запознал с хубавата пловдивчанка в родния й град и веднага хлътнал до уши. Любопитна подробност е, че в началото тя го мислела за гей, защото гледала представлението „Горката Франция“, в което той играе хомосексуалист. Сашо толкова добре влязъл в ролята си, че чернокосата красавица объркала сценичният му образ с реалност. Започнали да се виждат само като приятели и тя изобщо не подозирала, че Кадиев я харесва. Чак на петата среща актьорът се опитал да я целуне и истината излязла наяве.

По това време Таня прекарвала много време в Лондон по работа и имала планове да се установи там постоянно. Върнала се в България заради Сашо, но днес не съжалява за това решение, защото плод на любовта им е най-голямото им щастие – дъщеря им Катерина.

Танцьорката от малко момиче копнеела да се види в бяла рокля, но Кадиев така и не сбъднал мечтата й да бъде булка. Тя вече се примирила с тази мисъл и също се отказала от идеята за сватба.

„С Александър нямаме официален брак. Истината е, че ми се искаше да бъда булка, но с мъжа ми стигнахме до извода, че сватбата няма да помогне с нищо. За нас това не е било приоритет. Родителите ни също не са настоявали да се женим. А и мъжете като че ли много се успокояват, след като сложат подписа и придобиват чувство за собственост към съпругата. А така, ако се скараме, бързо си събирам багажа и си отивам в Пловдив. След два дни обикновено ми става мъчно и се връщам“, разказвала е Таня за бурната си връзка с актьора.

Тя не крие, че с него често имат конфликти – предимно заради битовизми. „Споровете ни са само ако не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е много важно – жената е длъжна да прави тези неща. Когато има манджа и всичко е подредено, нещата са розови. В противен случай започват едни драми…“, признава половинката на Кадиев. Често се спречквали и заради видеоигрите, към които водещият е пристрастен. Той всеки ден с часове разпускал във виртуалния свят и не възнамерявал да се отказва.

„Намирам игрите като добаване стойност към ежедневието ми, защото за мен това е удоволствие. Сядаш и започваш да играеш любими игри с приятели в интернет и се после се кефиш“, споделя актьорът. Той зарязал геймърството, когато се запознал с Таня – тогава продал всички си игри, но две лета по-късно си купил нови и се върнал към страстта си. Седмата година от връзката им се оказала най-критична. Тогава се карали почти непрекъснато и били пред раздяла. Вразумили се само заради дъщеря си Катерина и нейното благо. „Детенцето много ни сплотява. Навикът също е важен – аз не мога да си представя да живея с друг мъж“, коментира танцьорката.

Другата голяма криза в семейството настъпила след смъртта на нейната майка Мария. Тъщата на Кадиев издъхна преди 7 месеца и Таня все още се опитва да се справи с болката. След трагичната загуба тя не допускала други хора до себе си, а стресът напълно я смачкал. „Загубих много скъп човек и ми е трудно да се възстановя. Ако не са детето, което ме радва, Катето и Сашко, за да ме подкрепят всеки ден, нищо друго не може да ме зарадва. Всеки ден с времето става все по-болезнен за мен, но като си поплача, ми олеква“, разказва снахата на Катето Евро.

Кръшната хубавица е много добре настроена към своята свекърва, с която делят една къща в Кокаляне. Казва, че актрисата я е приела още в първия миг, когато я видяла. По време на запознанството им се прегърнали топло и танцьорката се почувствала уютно в семейството. „Със Сашко не сме живели и един ден като гаджета. Когато се прибрах от Лондон, веднага заживях в тяхната къща. Катето много добре ме прие и до ден-днешен много ми помага. След загубата на майка тя ми каза силни думи: „Никога няма да мога да я заместя, защото майката е една-единствена, но ще се постарая да ти дам най-искрената си майчина любов. Ще те подкрепям и ще съм до теб каквото и да ти се случи!“, откровена е Таня, пише „Уикенд“.

хотарена

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!