BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Братът на Стоичков пак сам: На жената, с която живееше й писнало да го издържа СНИМКА

img

Какво се случва с брата на футболната легенда Христо Стоичков?

Само преди няколко дни бившият футболист на Беласица Петрич – Цанко Стоичков се похвали, че е открил любовта на живота си, научи ТРГ. Той дори публикува снимки с изгората си в социалните мрежи. От близо година и половина Цанко живеел на семейни начала с пловдивската нотариуска Соня Аспарухова, издадоха техни съграждани.

Сега обаче Стоичков ошашави последователите си, споделяйки снимка, на която е сам, а към нея е добавил “Ерген човека”. По всичко личи,че няма късмет и успех нито в професионален план, нито в личния си живот.

Освен, че живее в сянката на известния си брат, Цанко не може да намери своя път. Вече има един развод зад гърба си. Каква е причината да се раздели и с нотариуската не става ясно. Говори се, че тя си е събрала багажа и се изнесла от жилището му в Пловдив, тъй като й писнало да го издържа и да го носи на гърба си.

Братът на Стоичков пак сам

хотарена

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!