BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Анета Сотирова: Соца ли – да, през соца българинът беше бял човек! Уви, днес не знаем какво е това!

Анета Сотирова е убедена, че Бойко Борисов и всички настоящи управници са довели държавата до тотална криза!

Държавата ни е в тотална криза отдавна, а хората, на които трябва да „благодарим“ за това са премиера Бойко Борисов и всички настоящи и бивши управници. Това смята обичаната от всички актриса Анета Сотирова, която е категорична – не изкореним ли „злото“ из корен сега, няма спасение.

Анета Сотирова е убедена, че България трябва да започне отначало, всичко да се промени из основи, разбра ТРГ

Любимката от филмите „От нищо нещо“ и „Сватбите на Йоан Асен“ призовава хората да гласуват. И в никакъв случай да не позволяват гласовете им да бъдат купени – било то с пари или фалшиви обещания, на каквито сме се наслушали.

Анета Сотирова„Мечтаехме за демокрация, но тук демокрация няма. Корупцията взима връх от най-долното до най-високото стъпало на живота ни. Купуват се и се продават гласове. Хора не спряха да уреждат себе си, за сметка на народа, който все повече изнемогва.

Има и друго – уж имаме закони, а де факто никой не ги спазва. Лъже се, мами се и се безчинства на воля. Как е възможно доказани престъпления да остават ненаказани, а виновниците да шетат на свобода?! И то само, защото имат пари или връзки“, възмущава се актрисата.

Анета Сотирова признава категорично, че по времето на социализма и Тодор Живков може и да е имало редица глупости и безсмислици, но не е беззаконие. Не и немотия и бедност за хората.

„Знаете ли, че тогава – да, именно през соца, живеехме като бели хора, живеехме добре. Ще говоря за моята професия, която ни хранеше повече от доволно. Да участваш в един филм беше равно на две години заплата в театъра“, споделя Анета Сотирова, пише 365 Новини.

И това е така, защото в онова време на висока почит са били три неща – образованието, науката и културата. А държавата по всички възможни начини се е опитвала да ги подпомага и развива, както и здравеопазването, спорта и т.н.

„Трябва да си върнем точно тези неща, за да може родината ни да тръгне нагоре и младите да се върнат. Точно на тези бази трябва да стъпим и да спре най-после целенасоченото опростачване на масите“, убедена е актрисата.

Източник: Портал 21

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!