BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Акция на полицията: Иззеха римска керамика, металотърсачи, монети и над 300 боеприпипаси

Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност се провежда на територията на ОДМВР- Шумен. Криминалисти от РУ- Нови пазар са извършили претърсване в частен имот в село Войвода, намерена и иззета римска керамика, вероятно от близката крепост и газов пистолет, за който не е подадено уведомление по определения ред.

От частен дом във Венец е иззет тютюн без акцизен бандерол и металотърсач. От два адреса в Шумен са иззети още два металотърсача и монети.

Полицейски служители от РУ- Велики Преслав са иззели незаконно притежавани боеприпаси от частен дом в село Иваново. От жилище на 65-годишния мъж са иззети над 300 боеприпаси.

Обект на проверки са лица, за които има данни, че са извършители на битови престъпления – взломни кражби и други посегателства.

Проверяват се частни адреси, търговски обекти и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност или такава, свързана с административни нарушения.

The post Акция на полицията: Иззеха римска керамика, металотърсачи, монети и над 300 боеприпипаси appeared first on RADIAN.BG aвторски поглед на събитията.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!