BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Страшна трагедия покоси Йоана от „Фермата“: Роди се дъщеря ми и почина синът ми

Страшна трагедия съсипа красивата близначка от четвъртия сезон на „Фермата”- Йоана, научи ТРГ.

Понякога съдбата си играе с нас – жестоко и коварно! 1 април се оказа едновременно най-щастливият и най-мрачният ден в живота на  Йоана.

През последните месеци тя бе на седмото небе след новината, че очаква близнаци.

„Приятели, искам да ви съобщя, че днес е най-хубавият и най-лошият ден в живота ми. Днес точно в 11,33 се роди моята дъщеря Айви, но почина моят син Александър. Ще ви помоля да не ме затрупвате с въпроси Аз съм добре и се опитвам да бъда силна, заради дъщеря ми“, написа Йоана в личния си профил във „Фейсбук“.

Риалити звезда се залюби с красив гръг на име Алексис и се премести да живее в южната ни съседка.

В последно време, Йоана взриви социалните мрежи с новината за близнаците.

Сестра й Ива роди своя първороден син преди 3 месеца, а сега разбираме, че и Йоана е на път да стане майка, но не на едно а на две бебета. Риалити звездата не споделя какъв ще е пола на децата, но попита хилядите си последователи какво мислят по въпроса и какви са техните предположения.

В началото на тази година Йоана попита същото и за сестра си, когато разкриха, че Ива ще става майка.

Йоана замени гръцкия певец Кириакос Георгиу с друг красавец, който отново е от южната ни съседка и се казва Алексис. Йоана явно взима пример от сестра си Ива, която неотдавна се омъжи за Костас Гайтадзи в Кавала. Лъчезарната фермерка няма брак с Алексис, но от последните й постове забелязваме пръстен, който може би предсказва и тази стъпка.

марица

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!