BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ето какво значи, когато сънувате починал близък

Ако някога сте губили любим човек, то знаете, че болката от загубата му може да продължи цял живот, докато изведнъж не настъпи момент на някакво облекчение.

И когато преживяваме смъртта на близък човек, той често се появява в съня ни. Какво би могло да значи това? Просто игра на съзнанието или нещо друго?

Те съобщават, че всичко е наред

Лаури Мур, психолог-медиум, смята, че да сънуваш покойни близки е знак, че те искат да ви предадат съобщение. Например любимият ви човек може да ви навестява в съня, за да ви каже, че с него всичко е наред и че успешно е достигнал до “другата страна”.

Те ви подкрепят

Или любимият ви човек ви навестява насън, за да ви каже, че ви подкрепя и за онези важни решения, които сте взели след смъртта им.
Те ви обичат

Понякога съобщението, което отишлият си от този свят близък иска да ви отправи, просто се състои в това, че той ви обича. След посещението му в съня ви може да почувствате умиротворение и радост.

Те ви предупреждават

Но може да има и моменти, когато не чувствате покой, а страх или ужас след посещението насън. В този случай любимият ви човек може да се опитва да ви предупреди за нещо и тогава той може да изглежда страшен или “странен” в съня.

Те ви направляват

В повечето случаи любимият ви човек не е задължително да си говори с вас в съня, а вместо това може да предаде съобщението си телепатично. Но дори той да мълчи, това също е един вид съобщение.

Ако често сънувате покойните си близки, знайте, че не сте сами.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!