BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Беновска: Г-жо Фандъкова, г-жо Манолова: Кой и на какво основание иска, но и може ли да управлява София

Днес, на 13 октомври 2019-та, на живо, в ефира на Канал 3 и Радио К2 се състоя първият дебат Мая Манолова v/s Йорданка, научи ТРГ.

Фандъкова: Кой и на какво основание ще спечели „Златната ябълка“ на София?

Двете претендентки за кмет на София са исторически дами – красиви и със стил. Помолих ги да отговарят смело, честно и с достойнство. Да направим откровен и чист разговор за личностите , качествата , характерите и уменията им в управлението на процеси. Хората имат право да знаят кой ще е „шофьорът на таксито“ им в София и защо да се „качат в таксито“ шофирано точно от една от вас?

След 14 дни, на 27 октомври 2019-та ще видим , по изборния им резултат, коя – Йорданка Фандъкова или Мая Манолова – е дала по-убедителен отговор на въпроса: „Кой и на какво основание Иска , но и Може ли да управлява София?“ В нощта на изборите за местна власт ще отекне силно онова , което и двете твърдят за себе си: „Аз съм кметът на София!“. Въпросът е чий глас – на Фандъкова или на Манолова – ще е прозвучал по- убедително?

На Дебатът за София по Канал 3 и Радио К2 помолих двете дами :

Беновска: Благодаря Ви и още един въпрос и към двете – сега ще се опитам да Ви задам една неочаквана за Вас схема. В тази борба за кметския престол Вие сте непрекъснато в сблъсък. Модерните теории, които доказват ефективността на работата, всъщност, предполагат и екипно говорене и екипно работене, доколкото е възможно двата полюса да бъдат съединени. Предлагам Ви нещо, което ще направя деликатно и заради окуражаващия пример, че е възможно да се пребори човек за по-ценен живот. Напомням, че и двете бяхте болни от рак. Дай Боже всичко това да е минало! Преживели сте нещо, което трябва да Ви обединява житейски. Да се опитаме да направим нещо обществено пълноценно заедно! Предлагам да създадете заедно портрета на кмета на София като всяка една от Вас каже по 5 определения и да се редувате. Започва първо г-жа Манолова. Една дума.

Манолова: Самостоятелен.

Фандъкова: Почтен.

Манолова: Отговорен.

Фандъкова: Професионалист.

Манолова: Искрен.

Фандъкова: С опит.

Манолова: Професионалист.

Фандъкова: Диалогичен.

Манолова: Да може да намира консенсус.

Фандъкова: Открит.

Беновска: Аз една шега ще си позволя. Не разбрах мъж ли е, или е жена?

Манолова: Няма значение. Важното е да е отговорен, почтен, смел и да може да работи в екип.

Фандъкова: За това ще се съглася напълно с г-жа Манолова.

Манолова: Ето, съгласихме се!

Беновска: Ето, намерихме и близост!

Г-жо Фандъкова, г-жо Манолова: Кой и на какво основание иска , но и може ли да управлява София?

Аз съм Беновска. И питам.

Блиц

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!