BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шуменци с апел към БСП: Бъдете източник на стабилност и решителност

Водачът на листата на БСП Иван Иванов разговаря с граждани в Нови пазар

Искаме стабилно правителство и очакваме левицата да е в основата на обединението, призовават граждани при срещите си с кандидати за народни представители от БСП.

БСП да продължи разумната си политика в новия парламенти да успее да обедини около себе си останалите партии на промяната, така че най-после да се състави стабилно правителство. Това са най-големите очаквания към левицата, които жителите на Шуменска област изразяват на всички срещи с кандидатите на БСП за България.

През изминалата седмица водачът на червената бюлетина Иван Иванов и кандидатите за депутати имаха ежедневни срещи в региона и проведоха десетки разговори с жителитена Велики Преслав, Нови пазар, Осмар, Веселиново, Александрово, както и в различни квартали на Шумен. Всички срещи се организират на открито, при спазване на противоепидемичните мерки.

Навсякъде хората оценяваха БСП като партията, която имаше най-разумно и адекватно поведение в изминалите два кратки парламента и направи всичко възможно за съставянето на правителство. Затова очакват именно столетницата да успее да обедини другите политически сили за съставяне на правителство.

„Това доверие на хората ни задължава да направим всичко възможно за съставяне на правителство. Всички ние в БСП осъзнаваме, че нещата вече са критични и ако сега не се сформира кабинет, ни очаква тежка и страшна зима“, коментира Иван Иванов. Той още от началото на кампанията призовава останалите партии на промяната да преодолеят разногласията и да влязат в новия парламент с готови предложения, защото няма време за губене. „Трябва веднага да приемем един разумен и балансиран бюджет за 2022 г., за да ограничим щетите от здравната и енергийната криза“ – така водачът на червената бюлетина посочи първата и най-неотложна задача на новия парламент.

Среща в квартал Тодор Петков

На срещите кандидатите на БСП запознаха шуменци с предложенията на партията за мерките, които трябва да се вземат през първите 100 дни на управление. БСП е единствената партия, която има готови мерки за първите 100 дни, затова ние настояваме да има работещ парламент и стабилно правителство, тази агония трябва да приключи, подчерта Иван Иванов

В сегашната тежка ковид криза, която удари всички сектори, още повече е необходим устойчив кабинет, който да приема спешни мерки, настояват кандидатите на БСП. Искаме стабилно правителство, държавата да се измъкне от кризите и хората да заживеят спокойно и нормално – това са основните ангажименти, които кандидатите на БСП поемат на срещите с избиратели.

 Пресцентър БСП за България

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!