BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шуменски полицаи и пожарникари с бронзови медали от футболното първенство на МВР

Полицаи и пожарникари от Шумен спечелиха бронзови медали на Републиканското първенство по футбол за служители на МВР.

В спор за класиране на финал на първенството шуменци отстъпиха на отбора на СДВР- София и по този начин се класираха на трето място в надпреварата.

Интересен факт е, че през 1998 година на финал шуменски отбор отпада след равен мач и изпълнение на дузпи отново от софийски тим. За голмайстор на турнира е отличен шуменецът Борис Марков, който записа в актива си четири гола в двубой от предварителните срещи с тима на Хасково. Купата на отбора е връчена от ст. комисар Чавдар Атанасов, председател на „Спортна асоциация- МВР“, която е организатор на първенството.

Изключително доволни сме от резултатите, които постигнахме. Показахме добра, спортсменска игра. В отбора, освен полицаи бяха включени и пожарникари, но се получи много добър синхрон. Имахме възможност да проведем и контролни срещи благодарение на финансовата подкрепа на фирма „Алкомет“, коментира след първенството наставникът на отбора ст. инсп. Младен Борисов от ОДМВР- Шумен. Той използва случая да благодари на ръководителите на структурите  за това, че са освободили служителите от служебните им задължения за да участват в турнира. Финалът ще бъде утре.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!