BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Черната овца на фамилията Стоичкови стяга сватба: Братът на Камата влюбен до уши в нотариуска

Братът на футболната легенда Христо Стоичков се стяга за втора сватба, научи trg.

 Това гласи горещата мълва около нарочения за черната овца в прочутото семейство Цанко Стоичков. Той вече изкара един несполучлив брак, но сега бил влюбен до уши в пловдивчанката Соня Аспарухова, която работи като нотариус, дочу HotArena.

Твърди се, че братът на Камата вече е забравил предишните си любовни неволи и е готов отново да мине под венчилото с новата си изгора, когато отмине кризата с коронавируса. Най-щастлива от романса им била майката – леля Пенка, която вече дала благословията си за бъдещата снаха и нямала търпение да ги види с брачни халки. „Много хубаво момиче. Цанко е щастлив с нея. А и е пъргава, и сърдечна, не се големее”, добавя леля Пенка.

Двамата били заедно вече повече от година, а през последните месеци споделяли и един покрив. 40-годишният Цанко разправял на своите ортаци, че това е жената на живота му. Никога преди не се разбирал толкова добре с бившата си половинка Мария, както и с последвалите любовни завоевания. Затова и братът на Ицо вече мислел за следващата крачка – да сключат брак, след като животът тръгне отново постарому.

„Покрай нея Цанко изглежда нов човек. Все усмихнат и ведър, оставил е всичко лошо зад гърба си“, коментират го познати в Пловдив, намеквайки за сериозните проблеми, които брата на Ицо имаше с наркотиците и хазарта.

Дамата на сърцето му Соня се оказва заможна, припечелва сносни пари като нотариус в града под тепетата. Освен това била голяма пътешественичка и редовно посещавала различни места по света и у нас. За Цанко също се знае, че обича да пътува, а покрай славния си брат е обиколил доста екзотични дестинации. Заради ангажиментите на Соня двамата обикалят повече по нашите ширини, засега предимно на нейни разноски. Често водели със себе си и леля Пенка, която от години живее сама в пловдивското село Ясно поле след смъртта на бащата бай Стоичко.

Миналото лято тримата често ходели на почивка по морето и на планина. Леля Пенка била на седмото небе от радост, че синът ѝ е сериозно и щастливо обвързан след тъжния край на първия му брак. През 2015 г. Цанко се разведе с първата си жена Мария, с която изкара 15-годишна връзка. Двамата имат дъщеря на име Адриана, за която Цанко се кълне, че е най-хубавият дар в живота му.

Във времето се разтръбиха доста версии за краха на семейството. Според една от тях причината е, че се взели твърде рано и не били готови за семейно гнездо. В един момент се оказало, че и на двамата още им се ходи по живот, а това довело до раздор относно грижите за детето им. В крайна сметка се стигна до раздяла, а по-късно и до официален развод. Мария се изнесе при родителите си от апартамента им в Пловдив, подарен от Христо Стоичков. Именно там Цанко продължи да живее като свободен ерген, преди да се събере с новата си възлюбена Соня.

Друга версия гласи, че бракът им се провалил заради финансовите неудачи на Цанко, който се забърквал и в големи каши. За разлика от на легендарния му брат, футболната кариера на Цанко бе кратка и посредствена. Като играч на „Беласица“ Петрич си харчеше всичко заработено. По-късно стартира няколко бизнеса, включително с горива, след като вече преуспелият и богат Ицо му удари рамо с инвестициите. С времето обаче Цанко или се проваляше, или неблагодарни ортаци го прецакваха и завличаха с пари. Злите езици дори му приписваха една камара пороци, по които залитнал от разочарование – алкохол, наркотици и хазарт. За всички тях обаче малкият Стоичков винаги е отричал в свои интервюта. Истина или, не – Мария вдигна ръце от начина на живот с Цанко и го напусна. Малко след това в легендарната фамилия дойде нова сватба – малката щерка на Камата – Христина се омъжи за хърватския тенисист Лука Белич. За зла беда обаче наскоро и техният брак също приключи с развод.

Доста време след раздялата с Мария, Цанко се бореше с лични проблеми. Често имаше вземане-даване с полицията за щяло и нещяло. Напоследък обаче се кротнал и спрял с глупостите. Дори имаше мераци да става доброволец в борбата с коронавируса. Вдъхновението му била любовта към Соня. Сега някогашният бабаит получава втори шанс в любовта и всички около него шушукат за евентуална сватба.

А покрай нея се питат дали Христо Стоичков ще бъде поканен, и ще благоволи ли да дойде от Щатите за церемонията заедно с останалата рода. Двамата братя са в много лоши отношения открай време. В последно време Ицо отново е крив на роднините си, тъй като прибра тъща си Пепа в дома си в Маями, докато майка му Пенка остана на грижите на Цанко и сестра им Петя. Още като футболна звезда Стоичков търпеше тежки семейни обвинения, че мисли повече за тъща си, а след това за своите кръвни роднини, пише „Уикенд“.

хотарена

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!