BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Удар по Светлана: Мария разкри тайните си с Гущеров

Мария разкри нови подробности около личния си живот, научи ТРГ.

Поп фолк изпълнителката гостува заедно с дъщеря си Марая при Ива Софиянска-Божкова и разкри душата си. Мария сподели, че ако има възможност да върне живота си назад, не би сменила нищо в него – нито в личен, нито в професионален план.

Певицата разкрива, че моментите, в които се чувства нещастна, тя приема като уроци. Тя не съжалява за нищо, което й е случило или е направила в този живот. Мария не крие, че през тези години много пъти й е било трудно, но казва, че никога не й личи.

Моментите на щастие за певицата са, когато е на сцената, а тя разбира това през тези три години, когато не пее. Това се случва докато е с Християн Гущеров. На първото си участие след тези три години Мария се разплаква цели четири пъти от щастие, че отново е на сцената. Мария е категорична, че би повторила всичко от живота си, без да променя нищо.

За последно поп фолк изпълнителката разкрива, че е плакала съвсем скоро и то за мъж. „Плаках снощи, за любов, за мъж, който обичам. Дали мъжът е в или аут от живота ми, не мога да кажа“, загатва Мария за личния си живот. Мария е горда с всички мъже, които са били част от живота й, но е категорична, че не е била с всички, които медиите са й приписвали.

Мъже

„Митко, бащата на дъщеря ми, е единственият мъж, от който съм искала да имам дете. Моята любов към него беше много силна. След него беше Християн и неговото семейство. Всичко е като една стълбичка в моя живот. Той направи много за нас, за Марая. Много се грижеше за нас, нещо, което не мога да отрека в никакъв случай. И последната ми връзка, която ме е разплаквала много пъти… Нищо не мога да кажа за него, уви… иначе бих. Аз съм си такава. Смятам, че щастието обича тишината“, казва Мария за последната си връзка, но не разкрива името на мъжа до себе си.

Певицата обаче разкрива, че е предложила брак на последния си любим, но очевидно е получила отказ. Тя не крие, че не е никак уверена в тази своя връзка. Мария признава, че е ревнива и че за нея в любовта няма бариери.

Тя споделя, че вече е готова за второ дете. Мария казва също, че иска от мъжа до нея всичко на 100%, пише kliuki.ws.

Марица

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!