BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Това е режимът на Ирина Белчева, която беше 108 кг. и свали 60 кг., за да стане Мисис България!

Ирина Белчева е тежала цели 108 кг. само допреди 8 месеца, а днес е 48 килограма, видя trg.bg

Тя се окичи с короната на Мисис България, но не с това успя да смае цялата страна. А със своето отслабване. 33-годишната Ирина Белчева направи истински подвид като се прости с рекордните 60 килограма. При това само за 7-8 месеца.

Това сподели лично тя пред медиите. Само допреди осем месеца, русокосата Ирина Белчева е тежала внушителните 108 килограма. А днес кантарът й отчита завидните от много дами 48 килограма.

Родител на две деца, Белчева призна, че не само покрай ражданията, но и след тях, се е хранила прекомерно и то с общо взето вредни и високо калорични храни. В един момент обаче се погледнала в огледалото и решила, че така не може да се продължава.

“Това не е просто суета, това е и здраве. Наднорменото тегло бавно, но сигурно те разболява и убива. Цял живот съм имала воля. Такава воля, каквато малко хора притежават.

Ако щете и инат го наречете. Но поставя ли си цел пред себе си, нищо не може да ме спре”, разказва Ирина Белчева. И така – блондинката се зарекла, че ще влезе във форма и го постигнала. А резултатът е пред нас. При това какъв резултат само – да се окичиш с короната в конкурс за красота. Адмирации!…

Методът за отслабване, по който Ирина успя да свали такова количество мазнини от тялото си, не е чудо. Той е съвсем, съвсем простичък. И тя го разкрива подробно, за да помогне и на други хора в нейното положение.

За да постигнем същия ефект като нея и да бъдем най-вече здрави, първо трябва окончателно да се откажем от трите бели отрови – от бялата захар, от бялото брашно и от бялата сол. Сладко може да се хапва, но мед или поне кафява захар. А солта е добре да бъде от хималайската, розова сол.

Само ако направим това, то половината от работата ни е свършена, убедена е красавицата. Отделно от това тя разкри, че се подлага на цикличен глад.

Тоест веднъж седмично не хапва нищо 24 часа. А приема само вода, чай без подсладители и вода с лимонов сок. Когато организмът е добре оводнен, той не се нуждае от храна. Дори обратното, пречиства се и изхвърля токсините и вредните вещества от себе си.

Порциите в менюто ни трябва да са съвсем малки, с формата на юмрука ни. Хапва се често, но по малко и това допринася за забързването на метаболизма, което е от основно значение за доброто и качествено отслабване.

А не измислените и еднотипни диети, с които ни залъгват. Добре е преди всяко по-драстично отслабване, човек да си направи консултация и с лекар, за да провери здравословното си състояние, съветва Ирина Белчева.

Източник: За Жената

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!