BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тамара Глоба: 4 зодии рязко забогатяват този месец

Понякога вселената ни изпраща благоприятни периоди, а така позволява на всеки знак да поправи грешките си, да си стъпи на краката и да достигне по-високо ниво, научи ТРГ.

Овен

През този месец Овните ги чакат много положителни промени. На първо място финансовото им положение ще се подобри. Ще забележите, че парите идват от най-различни места и дори не е нужно да се напрягате или тревожите по този въпрос. Вие сте достатъчно инициативни и енергични.

Звездите се подреждат в благоприятна за вас позиция, тъй че късметът ще съпътства всяко ваше решение. Не се страхувайте да действате смело, правете избори и дори сменяйте посоката. Много от необвързаните ще срещнат сродната си душа. В семеен план всичко ще е спокойно, а в дома ви ще цари истинска хармония.

Лъв

Вселената обещава късмет на Лъвовете на абсолютно всички фронтове. Представете си, че сте хванали свой собствен джин, готов да изпълни всичките ви желания и мечти. Тамара Глоба ви съветва да сте по-смели и да не се страхувате да изразите желанията си.

Много Лъвове ще получат дългоочаквано повишение и ще заемат желаната от тях позиция. Важно е да поемате повече отговорност и да разширите кръга си от познати. Очакват ви големи финансови постъпления, ако направите първите стъпки за стартиране на собствен бизнес или разширите вашия собствен.

Скорпион

Свикнали сте да правите всичко сам и да не искате нищо от съдбата. Въпреки това през май няма да ви се налага да го карате на молитва, защото Фортуна е на ваша страна и ще имате възможност за успехи както в професионален план, така и в личния си живот.

Ще започнете да се изкачвате бързо по кариерната стълбица, ще се научите да правите компромиси и да сте по-съобразителни. Ще се запознаете с влиятелни хора и покровители. Очаква ви разбирателство с любимия човек и много щастие в личен план.

Стрелец

Май месец е изключително успешен период за родените в Стрелец. Все пак трябва да положите усилия, за да постигнете това, което искате. Вероятно ще получите големи финансови приходи от нов източник на доходи. В последния пролетен месец ще може да разгърнете целия си потенциал и да се изкачите в професионалната йерархия.

Добър период е за започване на собствен бизнес. и за правене на бизнес контакти. Вие сте отворени за комуникация, харизматични и привличате околните. Правилните хора сами ще дойдат да се запознаят с вас и ще влязат в живота ви. Важно е да вземате разумни решения и да не прибързвате с прекалените рискове, пише jenata.blitz.bg.

марица

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!