BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стойчо Керев представя новата си книга в Търговище

Известният журналист и продуцент Стойчо Керев ще представи в Търговище новата си книга „Въпрос на гледна точка“. Организатор на събитието са от местната структура на Ротари клуб. Промоцията ще бъде в драматичния театър на 19 май, четвъртък, от 18 ч. Входът е свободен.

„Въпрос на гледна точка не е просто израз. А наше право. Право да виждаме със собствените си очи, да мислим със собствените си умове” – казва авторът в книгата си. Според него битката на ортодоксалната и неортодоксалната наука е факт и от това печелят всички. “Колкото повече знание, толкова повече различни теории. Въпросите и отговорите са само частици от голямата картина. И колкото по-свободен е духът, толкова по-могъща е мисълта. Пътят е нелек, но пък е изпълнен с приключения. А какво друго да си поднесем като подарък, освен голямото приключение, наречено живот” – споделя още авторът.

Освен журналист и продуцент, Стойчо Керев е автор, лектор и комуникатор на методики за поведение и анализ. Създател и продуцент е на предаването, станало платформата за наука, мистика и конспиративни теории – „Новото познание“, продължение на авторския му проект „Въпрос на гледна точка“. Негово дело е и последното телевизионно интервю на Тодор Живков, излъчено в програма „Всяка неделя“.

Автор на статии и редица публикации в електронни и печатни издания. От 1993 г. е член на СБЖ. Работата му в областта на документалното кино включва и успешните проекти: „Конспирация 2017“ и „Измамна реалност“.

Източник: GoTargo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!