BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Статус на гинеколог, изгубил родилка, разчувства милиони: Понякога Бог има различни планове от нашите

Статусът на гинеколог докосна и спечели потребителите на социалните мрежи, видя ТРГ.

„Днес е най-трудният ден в живота ми.

Като лекар аз съм помогнал на много бременни жени и всеки път, когато отивам на работа, се моля на Бог да възнагради всички майки. Болката, която изпитват бременните жени е неописуема и не включва само девет месеца бременност. Те преживяват много неща, само за да донесат нов живот на света.

Днес плаках, защото загубих една жена.

Понякога Бог има различни планове от нашите. Защо беше толкова болна тази жена? Не можеше да има деца от 14 години! Опитали бяха инвитро и много други методи, познати на човека, и тя беше преминала през много такива методи.

В крайна сметка, Бог отчасти е над науката и човешкото знание. Тя беше бременна въпреки кистите на яйчниците. Те започнаха да изчезват и проблемите й изглежда изчезнаха, знаех, че Бог би направил това, което ни изглеждаше невероятно с благодатта си.

След девет месеца, времето за раждане, съпругът й дойде в болницата, а аз оставих цялата работа и всичко, което работех, само за да го посетя. Той седеше часове, след седем часа беше толкова болезнено, че реших да я отворя сам.

Загубихме я, но бебето оживя. Преди да умре, тя държеше бебето на ръце и се усмихна, каза: „Благодаря ти Боже!“, а след това умря.

Бях уморен и тъжен, отидох при съпруга й, за да му кажа какво се е случило, и след като разбра, той припадна. Щастливият ден се обърна. Днес загубихме живот, създавайки нов.

Моля, уважавайте жените, докато минават през деветте кръга на Ада, за да дарят нов живот. Уважавайте жените си! Носенето на бебето в продължение на девет месеца не е шега и раждането е голяма жертва.

Моля те, Боже защитавай всеки, който чете това послание и особено бременните жени, моля те, бъди в молитвите им.

Моля ви, ако имате проблем с майка си, отбийте се, за да я видите. Тя е преживяла много, за да ви донесе живот!“

Източник: За жената

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!