BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Синът на олигарха Димитър Маджаров крие зависимост към хазарта

От достоверни източници до нас достигна информация, че специализираната прокуратура е образувала производство за престъпления по служба срещу съдии от Пловдивския съд, гледали делата на дъщерята и бившия зет на олигарха Димитър Маджаров, научи trg.

Със самото разследване се е заела Главна дирекция национална полиция. Текат разпити на засегнатите лица. Има една приказка- прекален светец и богу не е драг. Та в този смисъл са и въпросите, които си задаваме по отношение на водените между дъщерята и бившия зет съдебни дела в Пловдивския съд и приключили всички до едно с разгромяваща победа за семейство Маджарови.

Кадрува ли „нашето семейство“ в Пловдивския съд и може ли да се нарече „семейна съдийка“ тази съдия, на която са разпределяни най- важните дела между двамата. За нас нито бялото е толкова бяло, нито черното е така черно- нито дъщерята е такава светица, нито бившият зет е толкова черен. Както вече сме ви информирали, можем да онагледим тези свои думи с материали, от които даже червената точка ще се изчерви.

Срещу Маджаров има две проверки от прокуратурите в София и Пловдив за данъчни престъпления и подаване в НАП на документи с невярно съдържание. По този повод бизнеса му са го погнали и НАП-овете в София и Пловдив. Ако човечецът е чист, нека да докаже своята правота, така поне ще измие името си от срама, пише alarmnews.com.

Не му стигат на Маджаров всичките тези проблеми, струпали се на главата му, а и се разбра, че срещу него е образувано дело, затова че псувал турската нация. Ще бъде ли осъден Маджаров и краен националист ли е той- времето ще покаже.

За главата на рода Маджарови няма спокойствие. Не стига това, че след направени разкрития за некачествени суровини в продуктите на едноименната марка печалбата неимоверно е спаднала, но и се говори, че синът играе по борсите като залага крупни суми. В схемата са замесени и други членове от семейството.

Ако след проверките на бащата, службите проверят и сина, не се знае дали ще може да оправдае високия си стандарт на живот. Сред работниците в предприятието на Маджаров се говори, че неотдавна бащата правил опити да откупи джипа на отрочето си,

който бил заложен в казино. Инвестиционен консултант или комарджия на ниско ниво- на никого не пожелаваме да отгледа такъв наследник.

Очаквайте разтърсващи подробности за драмите в семейство Маджарови.

Даваме право на отговор на засегнатите страни!

хотарена

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!