BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сашо Кадиев плаче в ефир: Аз съм се увъртял в кредити

Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев направи признание в ефир, научи trg.

 Той сподели пред събеседника си Герасим Георгиев – Геро, че има финансови притеснения. „Аз съм се увъртял в кредити…“, ожали се актьорът, а колегата му го успокои, че също е в подобно положение.

В момента театрите са затворени и единственият доход на Кадиев идва от телевизионните му изяви. Това му създавало доста безпокойствия в матерален план, ала той се надявал, че скоро предстоят по-добри времена за всички. Жена му Таня от години се занимава с танци, но в момента няма участия и финансовата грижа за семейството лежи на гърба на Кадиев. За капак, половинката му прекарала коронавируса и цялото семейство било под карантина.

Синът на Катето Евро и половинката му са заедно от 9 години. Те и друг път са се изправяли пред различни житейски трудности, но дъщеричката им Катерина ги сплотявала заедно да преодоляват препятствията. Чаровната брюнетка е споделяла, че при тях конфликтите не липсват, но се случвали най-вече заради битовизми, пише „Уикенд“.

„Споровете ни са основно ако не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е много важно – жената е длъжна да прави тези неща. Когато има манджа и всичко е подредено, нещата са розови. В противен случай започват едни драми…“, признавала е половинката на Кадиев.

Често се спречквали и заради видеоигрите, към които водещият е пристрастен. Той всеки ден с часове разпускал във виртуалния свят и не възнамерявал да се отказва. „Намирам игрите като добаване стойност към ежедневието ми, защото за мен това е удоволствие. Сядаш и започваш да играеш любими игри с приятели в интернет и се после се кефиш“, споделял е актьорът. Той зарязал геймърството, когато се запознал с Таня – тогава продал всички си игри, но две лета по-късно си купил нови и се върнал към страстта си.

Седмата година от връзката им се оказала най-критична. Тогава се карали почти непрекъснато и били пред раздяла. Вразумили се само заради дъщеря си Катерина и нейното благо. „Детенцето много ни сплотява. Навикът също е важен – аз не мога да си представя да живея с друг мъж“, коментира танцьорката.

Другата голяма криза в семейството настъпила след смъртта на нейната майка Мария. Тъщата на Кадиев издъхна преди 7 месеца и Таня все още се опитва да се справи с болката. След трагичната загуба тя не допускала други хора до себе си, а стресът напълно я смачкал. „Загубих много скъп човек и ми е трудно да се възстановя. Ако не са детето, което ме радва, Катето и Сашко, за да ме подкрепят всеки ден, нищо друго не може да ме зарадва. Всеки ден с времето става все по-болезнен за мен, но като си поплача, ми олеква“, разказва снахата на Катето Евро.

Кръшната хубавица е много добре настроена към своята свекърва, с която делят една къща в Кокаляне. Казва, че актрисата я е приела още в първия миг, когато я видяла. По време на запознанството им се прегърнали топло и танцьорката се почувствала уютно в семейството. „Със Сашко не сме живели и един ден като гаджета. Когато се прибрах от Лондон, веднага заживях в тяхната къща. Катето много добре ме прие и до ден-днешен много ми помага“, откровена е Таня.

хотарена

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!