BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Росен Петров: Комунистите милееха за народа, а демокрацията го обрече на мизерия!

Росен Петров е един от онези, които не хулят комунизма, а напротив – възхвалява го и оценява всичко, което е направено тогава, разбра ТРГ!

Днес е много модерно да се плюе по тоталитарния режим и да се обвиняват за всичко случващо се в България комунистите. Не една и две известни личности се изказаха именно в тази насока, но не и Росен Петров.

Мнението на водещия на „Операция: История“ по Bulgaria On Air е малко по-различно. Той има положително становище относно времето преди 1989 г. въпреки цялата пропаганда, която се изсипва в последните 30 години.

„Комунистите милееха за народа много повече от сегашните партии, които се пишат демократични. По време на социализма имаше 200 семейства партиен елит и 20 Мерцедеса. Единственото хоби на богатите беше да ходят на лов. Сега свръхбогатите са над 20 000, пълно е със скъпи коли по улиците, а народът мизерства и живее много зле.“ – смята Росен Петров, пише Faktor.bg.

Той осъзнава, че много хора ще го обвинят, че се опитва да реставрира комунизма и ще го намразят, защото днес е модерно да се мрази този режим, но тв водещият не може да се криви душата. Бил е на 19 г.. когато идва демокрацията и това му стига да направи разликата с днес.

Росен Петров оценява това, което направиха комунистите в България

Росен Петров има кратка политическа кариера зад гърба си. Той беше депутат от „България без цензура“ на Николай Бареков.

Към днешна дата обаче 50-годишната бивша дясна ръка на Слави Трифонов се е върнал към телевизията и не иска и да чува за политика.

„Съжалявам, че напуснах телевизията заради политиката. Политиката не е за мен, там не можеш да говориш така, както в журналистиката.“ – споделя Петров, пише Offnews.bg.

Очевидно бившият сценарист е огорчен от мръсните игри в политиката. Той е очаквал, че се работи за народа, а истината, която е видял от първо лице, се е оказала съвсем различна.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!