BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ремонтират тротоарите на ул. „Христо Ботев”в Търговище

Започна ремонт на тротоарните настилки на ул. „Христо Ботев“ в Търговище, съобщиха от пресцентъра на Общината. Обновяването ще е по цялата дължина на улицата. Дейностите са заложени в капиталовата програма и се извършват от Общинското предприятие БКС.

В момента екип на предприятието работи на западния тротоар на улицата, в участъка между Младежкия дом и сградата на Областна дирекция „Земеделие“. Премахват се старите плочи и на тяхно място ще бъдат поставени нови, с размер 40 x 40 см.

Общата площ, която трябва да бъде обновена, е над 4000 кв. м. Няма да бъдат премахвани дървета по протежение на улицата.

Паралелно, Общинското предприятие „Флора“ работи по обновяването на северния тротоар на ул. „Паисий“. Дейностите там ще обхванат 1200 кв. м, в участъка от кръстовището с ул„Кап. Данаджиев“ до кръстовището с ул. „Трапезица“. Общинското предприятие вече обнови 2000 кв. м настилки на южния тротоар в посочения участък.

Източник: GoTargo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!