BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ремонтират разделителната ивица на ул. „Цар Освободител“ в Търговище

Обновява се 250-метров участък от разделителната ивица на ул. „Цар Освободител“ в Търговище. Дейностите се извършват от Общинските предприятия „Социални и охранителни дейности“ и „Флора“.

Премахната е храстовидната растителност в участъка от кръстовището на „Цар Освободител“ с ул. „Трети март“ до сградата на Държавното горско стопанство. Там вече са монтирани нови парапети.

В момента служителите на ОП „Флора“ пък засаждат над 400 увивни рози.

Нова пешеходна пътека ще бъде обособена в района на стария подлез. Решението за това е взето на заседание на Комисията по транспорт и безопасност на движението към Общината. В нея участват както експерти от местната администрация, така и представители на Областното пътно управление, Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“, Областната дирекция на МВР и Националното сдружение на автобусните превозвачи.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!