BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Публичен дом във Виена предлага ваксина срещу 30 минути безплатен сеанс

img

Публичен дом във Виена предлага ваксинация срещу COVID-19 в замяна на безплатен 30-минутен сеанс с дама по избор, научи ТРГ.

Промоцията ще бъде по четири часа всеки понеделник през ноември и е опит да бъдат окуражени мъжете да се имунизират. Австрия наложи строги рестрикции на неимунизираните срещу COVID-19 – те не могат да посещават ресторанти, хотели, фризьорски салони и големи обществени събития.

Собственикът на заведението, организирало промоцията разказа, че е стигнал до решението за нестандартната си кампания, след като видял статистиката за процента имунизирани в Австрия.

„Гледах статистиката и прочетох, че ни трябват 70-75 процента ваксинирани, за да постигнем стаден имунитет, но в момента сме едва на 63 процента.

След това видях в статистиката, че предимно мъже, повечето мъже – мигранти отказват ваксинация и дори не знаят, че могат да бъдат имунизирани. Затова искахме да се насочим към тази група и решихме да направим тук ваксинационен център“, заяви управителят на клуба Петер Ласкарис.

Източник: Нова

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!