BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Преслава плаче за участия, много се е затъжила

Преслава кара карантината в село Оселна с любимия си Павел и дъщеря им Паола, научи trg.

Семейството прекарва дните си в разходки сред природата и игри, а веднъж в седмицата ходят на пазар до Враца. Добричлийката се чувства добре, но много се е затъжила за сценичните си изяви. Това призна самата тя последния път, в който се включи на живо във фейсбук. Пайнерката сподели с почитателите си, че срещите с тях и пътуванията много й липсват.

„Надявам се и това да мине, и то да е скоро”, изрази надежда Преслава, че скоро пак ще ходи по участия и ще пее за почитателите си.

Хитовата певица не правела онлайн концерти, тъй като й било странно да пее пред камера. Свикнала да има контакт с публиката. Дори се чувствала странно, когато наскоро участвала в благотворителния концерт на Би Ти Ви. Трябвало да пее без музика, без съпровод.

„Беше ми много трудно. Чудех се накъде да гледам”, сподели Преслава и допълни, че е свикнала да гледа към почитателите си, когато се изявява на сцена. Колеги често й казвали, че е хубаво да се щади, като гледа „през хората”.

„Не можах да се науча”, сподели Преслава. Когато е на сцена и пее, тя винаги търси контакт с публиката. Дори се заглежда по някого, чуди се той какво си мисли, притеснява се дали всички се забавляват. Именно това й липсва сега, когато е в непланирана ваканция, както всички.

Преслава не скучаела, тъй като е заета с дъщеря си Паола. „Ставаме рано, лягаме рано”, сподели певицата. От началото на карантината с Павел успели да гледат само два филма, при това на пресекулки, пише „Уикенд“.

„Може да гледаш само филма на Паола”, заяви Преслава през смях. Тя е щастлива, че със семейството й са в провинцията и могат да се разхождат сред природата. „Наистина адмирации към всички майки. Никога аз не съм омаловажавала работата и задълженията на една майка, обаче тепърва, когато се сблъскаш с абсолютно всичко, което съпровожда отглеждането на едно дете, искам да ви кажа, че направо са истински герои. Не им трябва на жените нито казарма, нито нищо… Ставаш факир. Можеш всичко”, сподели Преслава.

хотарена

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!