BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Предприемачът Николай Костадинов е водач на листата на ПП Възраждане в Шумен

Николай Константинов

Николай Костадинов е завършил Професионална гимназия по икономика «Д-р Иван Богоров», бакалавър в Икономически университет – Варна, специалност Икономика на търговията, магистър към ИУ – Варна по публичен мениджмънт и административна власт. Той е предприемач, развиващ собствен бизнес в сферата на търговията.

Основното, за което народните представители на Възраждане ще работят в 45-то Народно събрание по отношение на здравеопазването, е премахването на търговския статут на болниците. 

За образованието се предвижда премахване на делегираните бюджети. 

За преодоляване на демографската криза е необходимо адекватно подпомагане на родителството и адекватна подкрепа от държавата за всяко българче, както и подкрепа за традиционното българско семейство.

Пледираме за повишаване на доходите на българите, предвиждаме поредица от мерки за преодоляване на икономическата криза, привличане на инвестициии в България и разкриване на още работни места. Създаване на възможност за работа за всеки българин.

Подобряване на стопанската среда на първо място, премахване на административната тежест за бизнеса. Въвеждане на стратегия за постигането на положителен търговски баланс.  

България губи по 500 млн. лева на месец от негативен търговски баланс, което може да се промени при подкрепа на държавата на ключови български производители в определени сектори. Създаване на фонд за ежегодни инвестиции в начинаещи (startup) компании. България може да се превърне в център за развитие на информационните технологии на Балканите, а държавата – в инвеститор за предприемачите в сектора. 

За Възраждане първостепенен гарант за националната ни сигурност е войската, народните ни представители ще настояват за нейното възстановяване в редовен и наборен състав.

Възраждане е с номер 5 в интегралната бюлетина.

Повярвайте в България и гласувайте за Възраждане, за по-добро бъдеще в България.

Пресцентър ПП Възраждане

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!