BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Подаръци за децата на загинали и пострадали служители на МВР

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници по традиция бяха раздадени подаръци на децата на загиналите и пострадали при изпълнение на служебните си задължения служители на МВР. Инициативата е част от дарителска кампания.

Днес директорът на ОДМВР- Шумен ст. комисар Георги Гендов се срещна с децата. По инициатива на областната дирекция, преди Коледа от полицейски служители са събрани парични средства за подпомагане и на други три непълнолетни деца на починали техни колеги.

Паричните суми и подаръците бяха връчени от директора на ОДМВР-Шумен. „Едва ли има по-хубав подарък от това да дарите детето си с внимание, грижа, да му стоплите сърцето с хубави думи. Знаем, че тези моменти са много тежки за вас. Знаем, че нищо не може да замени топлината и уюта в семейството ви. Събрахме парична сума, която разпределихме по равно. По този начин изказваме своята частица съпричастност към вас. Надяваме се да успеете да се докоснете поне малко до празничната магия и да посрещнете празника с мисълта, че в наше лице имате приятели и хора, които са готови да ви помогнат“, допълни в заключение ст. комисар Гендов.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!